STCW
TRAININGEN

Rood Boven Groen biedt diverse STCW trainingen aan welke zijn goedgekeurd door ILenT. Klassikaal en online (refresher) trainingen. Daarnaast geeft Rood Boven Groen scheepvaart gerelateerde trainingen voor groepen en/of incompany. Graag maken wij een aanbieding voor u op maat.

Online STCW trainingen

Het reizen naar een trainingslocatie is overbodig geworden, je hebt enkel een computer en stabiele internetverbinding nodig. Op sommige schepen hebben we een digitale versie geinstalleerd waarbij internetverbinding niet meer nodig is. Nieuwsgierig naar welke STCW trainingen online worden aangeboden? Kijk op onze website www.rbg-training.com

 

Naast online STCW trainingen bieden wij u de volgende klassikale STCW trainingen aan:

 

 

 

Prijs
Data
Locatie

Passenger ship crowd management training

Deze training is inclusief safety training for personnel providing direct service to passengers in passenger spaces. De training geeft meer inzicht in groepsgedrag en het omgaan met veiligheidsmiddelen en is bedoeld voor alle bemanningsleden die conform de alarmrol een taak moeten vervullen ivm de veiligheid en het begeleiden van passagiers in een noodsituatie.

Prijs
€215 excl. BTW
Data
Locatie

Crisis management and human behaviour training

Deze training geeft meer inzicht in het gedrag van mensen tijdens een noodsituatie en hoe hiermee om te gaan. Hij is verplicht voor Kapitein, 1ste en 2de HWTK, 1ste Stuurman en andere zeevarenden die een taak op de alarmrol hebben, waarbij zij verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van passagiers in noodsituaties aan boord van passagiersschepen.

 

Prijs
€495 excl. BTW
Data
Locatie
Purmerend

Passenger safety, cargo safety and hull integrity training

Deze training is bedoeld voor kapiteins, stuurlieden, machinisten en alle andere bemanningsleden, die aan boord direct verantwoordelijk zijn voor instappende en uitstappende passagiers; het laden, lossen en zekeren van vracht; óf voor het sluiten van openingen in de romp aan boord van (ro-ro) passagiersschepen.

Prijs
€340 excl. BTW
Data
Locatie

Security awareness training

Klik hier voor online

 

Deze training is verplicht voor zeevarenden op een ISPS schip (>500GT en passagiersschepen) die niet direct zijn belast met beveiligingstaken.

Prijs
€120 excl. BTW
Data
Locatie

Designated security duties training

Deze training is verplicht voor zeevarenden op een ISPS schip (>500GT en passagiersschepen) die belast zijn met met beveiligingstaken die verband houden met het Ship Security Plan.

Prijs
€320 excl. BTW Inclusief security awareness
Data
Locatie
Den helder

Ship security officer training - Company security officer training

Deze training is in combinatie met company security officer en verplicht voor voor officieren op een ISPS schip die belast zijn met de beveiligings organisatie aan boord zoals vereist in SOLAS en de ISPS Code.

Prijs
€460 excl. BTW
Data
Locatie

 

 

Training op locatie

Rood Boven Groen ontzorgt haar klanten graag. Dit doen wij door wereldwijd (STCW) trainingen aan te bieden bij u op locatie, dit kan zijn aan boord, op kantoor of op elke geschikte locatie.

Prijs
Op aanvraag
Data
Locatie
William Boothstraat 2-2
8861 TL Harlingen
The Netherlands
+31 (0)517-431077
info@roodbovengroen.nl