What's new?

In onze nieuws updates staan de laatste ontwikkelingen vermeld die voor onze klanten van belang zijn om te weten. De onderwerpen zijn kort en bondig geformuleerd en worden per email rechtstreeks naar de ontvanger verzonden. Wilt u ook deze ISM newsupdate ontvangen? Stuur dan uw verzoek aan: info@roodbovengroen.com. Voor het gemak hebben wij onderstaand de ISM newsupdate archieven beschikbaar gesteld.

ISM NEWS UPDATE NR.69

  • MLC-2006 arbeidsovereenkomst
  • Basic Safety Training

MLC-2006 ARBEIDSOVEREENKOMST
Vanaf vandaag is er een template "Seafarers employment agreement" beschikbaar. Deze arbeidsovereenkomst bevat alle voor MLC-2006 verplichte onderdelen. Een pdf bestand van deze template kan worden gedownload van onze website: http://www.roodbovengroen.com/website/managedMedia/mediaItem/203.pdf. Een Word-versie kan bij Rood Boven Groen worden opgevraagd.

N.B. Onlangs is door de Deense Port State een schip aan de ketting gelegd vanwege het ontbreken van arbeidscontracten.

Vier maanden ontzegging van de vaarbevoegdheid
Het Tuchtcollege voor de scheepvaart heeft onlangs aan een stuurman 4 maanden ontzegging van de vaarbevoegdheid opgelegd vanwege het niet aanwezig zijn op de brug terwijl het schip voor anker lag. Hiermee waren namelijk voorschrift 2 en 5 van het Zee-aanvaringsreglement overtreden.

Basic Safety Training
Van 8 t/m 11 april a.s. is er weer een basic safety training. Dit keer in het MTC te Amsterdam.
Belangstellenden kunnen zich bij Rood Boven Groen melden.

Terug>>>
William Boothstraat 2-2
8861 TL Harlingen
The Netherlands
+31 (0)517-431077
info@roodbovengroen.nl